Facaderenovering

Overvejer du at få renoveret facaden på dit hus?

Vi har mange års erfaring med facaderenovering på alle typer af bygninger – vi kan både hjælpe dig som andelsboligforening, ejerforening, boligejer, lejer eller noget helt femte.

Vi sikrer dig et professionelt resultat, der i mange tilfælde skaber værdiforøgelse på dIt hus. Vi har gennem vores 65 årige erfaring udviklet en metode, der giver et langtidsholdbart resultat og dermed mindsker den fremtidige vedligeholdelse.

Det mener vi, er en god investering!

Vi kan blandt andet hjælpe dig med facaderenovering i form af:

  • Vandskuring af hus
  • Netpudsning af facade
  • Facadeisolering – udvendig/indvendig
  • Sandblæsning af facade
  • Opfugning af murværk
  • Anden facaderenovering

Det opnår du med en facaderenovering

Vælger du at få lavet en vandskuring eller pudsning af facade, vil din boligs facade komme til at blive flottere.

Dette kan potentielt give en højere ejendsdomvurdering, hvis du vælger at kontakte din ejendomsmægler efter renovering, og såfremt du har et realkreditlån og banklån, så kan det være at en stor del af banklånet til omlægges til realkreditlånet da du kan låne op til 80 % af din boligs ejendomsvurdering.

Vælger du at få lavet en indvendig/ udvendig efterisolering af din facade, så kan det potentielt også betyde at du opnår besparelser på din årlige energiregning.

Derudover så gælder håndværkerfradraget stadig i 2016 og 2017, og vælger du at isolere dine ydervægge, kan du få op til 12.000 kr. per person i fradrag for udgifter relateret til arbejdslønnen. Du kan se mere om håndværkerfradraget her.

Ved du stadig ikke helt om facaderenovering reelt set er den optimale løsning for dig, og hvilken værdi det kommer til at skabe for dig?

Hos Gislev-Holme Murerforretning ApS er vi behjælpelige med vores kompetente rådgivning. Vores store erfaring danner grobund for de udviklede teknikker og materialer, og kan give en indikation af den reelle værdi.