Nybyggeri

8 murere med stor erfaring inden for nybyggeri

Hos Gislev-Holme Murerforretning ApS har vi 8 dedikerede og erfarne murere med stor erfaring inden for projektering og nybyggeri.

Vi står selvfølgelig inde for vores murerarbejde, bl.a. ved at være medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Ring nu på 20 94 30 44, og fortæl os om dit byggeprojekt. Få faglig rådgivning, sparring samt et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri-projekt.

Nogle af landets bedste til nybyggeri

Gennem vores 65 år som murervirksomhed har vi udviklet og forfinet vores processer og teknikker. Samtidig holder vi os opdaterede inden for fagets nyeste teknikker. Dertil har vi med mere end 3 generationer i murerfaget en overleveret viden og erfaring, der gør os til nogle af de bedste til nybyggeri i Danmark. Vi er der for dig og står klar til at hjælpe med dit projekt!

Om Gislev-Holme Murerforretning ApS

Gislev-Holme Murerforretning ApS er et meget stabilt murerfirma på Midtfyn, som via vores 8 medarbejdere håndterer alle former for murerarbejde, herunder nybyggeri, ombygning, tilbygning, erhvervsbyggeri og renovering.

Vi leveret kvalitetshåndværk i hele landet. Vi mestrer alle murerfagets facetter og går ikke på komprimis i vores løsninger.

Opnå det bedste resultat

Hos Gislev-Holme tilbyder vi altid vores rådgivning fra projektets start til det færdige resultat. Vi er meget fokuseret på at opnå den bedste forståelse for dine ønsker, der – sammen med vores solide erfaring – sikrer dig som kunde det bedste resultat.

Vi sætter en ære i at levere et resultat, som vi begge er 100 % tilfredse med!

Kontakt os allerede i dag, så er du et skridt tættere på din nybyg-drøm.

Vi glæder os til at høre fra dig.