Støbning af gulv

Overvejer du at få støbt et nyt gulv?

Skal du have støbt et nyt gulv, er der meget, man skal gennemtænke og planlægge. Skal der fx indtænkes gulvvarme? Er der andre installationer, der skal gå gennem gulvet? Og hvad er de lovmæssige krav?

Lad Gislev-Holme Murerforretning ApS støbe dit nye gulv, vi klarer hele processen fra planlægning og klargøring til arbejdet står helt færdigt!

Støbning af gulv til alle typer af bygninger

Vi har mange års erfaring med støbning af gulve til alle typer af bygninger – det gælder både om du er andelsboligforening, ejerforening, boligejer, lejer eller noget helt femte.

Vores støbeproces sikrer et professionelt gulv, der i mange tilfælde skaber værdiforøgelse af den renoverede bygning. Med vores mange årige erfaring har vi udviklet en metode, der giver et langtidsholdbart resultat og dermed mindsker den fremtidige vedligeholdelse.

Det mener vi, er en god investering!

Det opnår du med støbning af et nyt gulv

Er du i tvivl om støbning af nyt gulv reelt set er den optimale løsning for dig, og hvilken værdi det vil skabe for dig?

Hos Gislev-Holme Murerforretning ApS er vi behjælpelige med vores kompetente rådgivning. Vores store erfaring danner grobund for de udviklede teknikker og materialer, og kan give en indikation af den reelle værdi.